банер
банер
банер
банер

за нас

за-нас

Гуангжу Хујксинг е основан во 2020 година за време на епидемискиот период. Со брендот Elough роден во времето како со производителот на белата листа на кинеското министерство за трговија.

Во собраните глобални ресурси и со седиште во провинцијата Гуангдонг за да се обезбедат производи за лична заштита со науката и технологијата како јадро на глобалниот пазар. Со врвен научен и технолошки материјал како носител, брзо развивме и произведувавме заштитни маски за да му помогнеме на светот да се бори против новата епидемија. И брзо да добиеме позитивни повратни информации од пазарот.

Прочитај повеќе
  • за-имг
  • за-имг
  • за-имг

наша предност

Elough е специјализиран за дизајн и производство на маски KN95 FFP2, OEM и ODM услугите се прифатливи.

Прочитај повеќе

<i>Want to more?</i> <b>Сакате повеќе?</b> <i>We're here to help</i> <b>Ние сме тука да помогнеме</b>

Дозволете им на нашите експерти да одговорат на прашањата за придобивките од производите приспособени за вашиот бизнис

се претплатите

Испраќам податоци *

Прашање Сега
  • captcha